Het Eemsdeltaplein tijdens de Promotiedagen heeft dit jaar als thema: ÷ + x. Het draait in het bedrijfsleven namelijk allemaal om Delen & Vermenigvuldigen. Het Eemsdeltaplein is inmiddels een begrip op de Noordelijke beurzen. Samen met Groningen Seaports, Werkplein Ability, Werkplein Fivelingo en diverse bedrijven presenteren wij de Eemsdelta als ‘the place to be’. 

÷ + x

Delen en Vermenigvuldigen. In het bedrijfsleven staat het voor het delen van kennis, ervaring en ideeën om zo gezamenlijk een sneeuwbaleffect te creëren. Dat zien wij in de Eemsdelta terug. Bedrijven werken samen op allerlei terreinen. Denk bijvoorbeeld aan Chemport of aan Eemsdelta\Green, het samenwerkingsverband tussen overheden, kennisinstellingen en bedrijven om bedrijven in de Eemsdelta te verduurzamen.

Deel uw business case en vermenigvuldig uw succes

Tijdens de Promotiedagen hanteren wij op het Eemsdeltaplein deze formule ook: deel uw business case en wij helpen u uw succes te vermenigvuldigen. Ga met ons sparren en vraag om onze input. Onze bedrijfsadviseurs helpen u uw businessplan te optimaliseren om zo uw kans op succes verder te vergroten. Daarnaast kijken wij of uw plan in aanmerking komt voor de specifieke financieringsmogelijkheden in onze regio, zoals de RIG, de Arbeidsplaatsenregeling, het Groeifonds of OndernemersImpuls.

Uw gratis ticket

Wilt u sparren over uw plannen? Of wilt u bijgepraat worden over wat er in de Eemsdelta gebeurt? Kom dan naar het Eemsdeltaplein tijdens de Promotiedagen Noord-Nederland. Vraag uw gratis toegangskaart aan: