Flextensie: Een sociale oplossing voor uw personele bezetting

Soms heeft u tijdelijk extra personeel nodig. Flextensie biedt ondernemers met een sociaal hart een mooie oplossing. Flextensie maakt het voor ondernemers eenvoudig én financieel aantrekkelijk om bijstandsgerechtigden op flexibele basis in te zetten. U krijgt werk dat anders zou blijven liggen gedaan tegen een aantrekkelijk tarief. Tegelijkertijd biedt u mensen die al langere tijd werkloos zijn nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. Dat is prettig voor u, en het opent perspectief voor de kandidaten. Flextensie neemt u bovendien veel administratieve lasten uit handen. Meer over Flextensie leest u hier.

Maak kennis met onze enthousiaste kandidaten

We stellen graag een aantal kandidaten aan u voor. Het zijn harde werkers en zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan bij uw bedrijf.


1. Leerling horeca medewerker

Deze harde werkster is in september begonnen met een Assistent horeca opleiding in Appingedam. Zij zoekt een stageplaats voor 20 uur per week. Zij heeft al ervaring opgedaan met de schoonmaakwerkzaamheden die ook binnen de horeca zo belangrijk zijn. Zij heeft zich bewezen als een integere, flexibele dame.


2. Bezorger / Chauffeur die graag de handen uit de mouwen steekt

Gemotiveerde medewerkers lastig te vinden? Dan is het goed om deze jongeman te ontmoeten. Hij zou dolgraag willen werken als bezorger of (taxi) chauffeur.
Hij is in het bezit van zijn rijbewijs en heeft ook al ervaring opgedaan als bezorger. Hij is communicatief vaardig, representatief, sociaal en betrouwbaar. Kortom, alles wat u nodig heeft in een bezorger.


3. Chemisch engineer met leidinggevende skills

In 2009 heeft deze Iraanse sociale teamplayer zijn diploma chemische engineering behaald. Vervolgens heeft hij ervaring opgedaan als importeur en heeft hij zijn inburgering in Nederland afgerond. Nu is hij klaar om de Nederlandse arbeidsmarkt op te gaan en zoekt hij een bedrijf waar hij zijn technische kennis optimaal kan gebruiken.


Direct weten wat Flextensie of een kandidaat voor uw bedrijf kan betekenen?

Flextensie consulent Priscilla Minkman is u graag van dienst. Zij is te bereiken via 06 25 75 15 05 of onderstaand formulier: