Flextensie: Een sociale oplossing voor uw personele bezetting

Soms heeft u tijdelijk extra personeel nodig. Flextensie biedt ondernemers met een sociaal hart een mooie oplossing. Flextensie maakt het voor ondernemers eenvoudig én financieel aantrekkelijk om bijstandsgerechtigden op flexibele basis in te zetten. U krijgt werk dat anders zou blijven liggen gedaan tegen een aantrekkelijk tarief. Tegelijkertijd biedt u mensen die al langere tijd werkloos zijn nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. Dat is prettig voor u, en het opent perspectief voor de kandidaten. Flextensie neemt u bovendien veel administratieve lasten uit handen. Meer over Flextensie leest u hier.

Maak kennis met onze enthousiaste kandidaten

We stellen graag een aantal kandidaten aan u voor. Het zijn harde werkers en zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan bij uw bedrijf.


Kandidaat 1, Mechanical engineer

Deze techneut heeft ervaring opgedaan in Syrië, Dubai en Abu Dhabi. Zijn kennis en ervaring op HBO niveau komt van pas bij elke technische organisatie en met name binnen zijn specialisaties: Olie/Gas, maritieme- en waterindustrie. Is uw bedrijf toe aan een gedreven techneut met kennis van zaken? Stuur mij dan gelijk een bericht en ik zorg dat u een gesprek met hem kunt voeren.


Kandidaat 2, Medewerkster detailhandel

Zij is enthousiast, sociaal, klantvriendelijk en begrijpt wat mensen van haar verlangen. Met een flinke dosis ervaring kan deze dame menig klant voorzien van goed advies. Gaan klanten steeds vaker online shoppen? Zij zorgt er voor dat mensen zich thuis voelen in uw winkel en de winkel er altijd goed uit ziet. Daar kan online shoppen toch niet tegen op?!


Kandidaat 3, Schoonmaakmedewerkster

Tijdsdruk? Niet als je het aan deze ervaren schoonmaakster vraagt. Met ervaring op scholen, kantoren en bij particulieren kan zij hoofd- en bijzaak gescheiden houden en weet ze hoe belangrijk het is om de klant tevreden te stellen. Een stapje harder zetten is haar niet vreemd. Doordat zij dit werk met veel plezier doet, wordt het elke keer weer blinkend schoon!


Direct weten wat Flextensie of een kandidaat voor uw bedrijf kan betekenen?

Flextensie consulent Priscilla Minkman is u graag van dienst. Zij is te bereiken via 06 25 75 15 05 of onderstaand formulier: