Flextensie: Een sociale oplossing voor uw personele bezetting

Soms heeft u tijdelijk extra personeel nodig. Flextensie biedt ondernemers met een sociaal hart een mooie oplossing. Flextensie maakt het voor ondernemers eenvoudig én financieel aantrekkelijk om bijstandsgerechtigden op flexibele basis in te zetten. U krijgt werk dat anders zou blijven liggen gedaan tegen een aantrekkelijk tarief. Tegelijkertijd biedt u mensen die al langere tijd werkloos zijn nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. Dat is prettig voor u, en het opent perspectief voor de kandidaten. Flextensie neemt u bovendien veel administratieve lasten uit handen. Meer over Flextensie leest u hier.

Maak kennis met onze enthousiaste kandidaten

We stellen graag een aantal kandidaten aan u voor. Het zijn harde werkers en zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan bij uw bedrijf.


Kandidaat 1, Installateur brandalarmsystemen, verlichting

Deze techneut heeft naast zijn management en technologie studie, cursussen gevolgd op het gebied van PLC-, CX- en HDMI programmering.
Hij zou zich graag verder willen ontwikkelen binnen deze technologie, maar hij staat ook open voor andere mogelijkheden. Hij is in het bezit van een VCA en heftruckcertificaat en is bezig met het behalen van zijn rijbewijs.


Kandidaat 2, Medewerkster GWW

Deze jongeman heeft de laatste drie jaren ervaring opgedaan binnen een gemeente als algemeen medewerker. Hij werkte op diverse afdelingen, waaronder: groenvoorziening, riool en elektra. Hij zou graag willen werken binnen de GWW sector.


Kandidaat 3, Administratief medewerkster

Deze goedlachse vrouw weet van aanpakken. Ze heeft diverse werkzaamheden verricht op de administratie. Daarnaast heeft zij ervaring met klant contact. Zij is gastvrij, vriendelijk en werklustig. Is uw afdeling toe aan uitbreiding? Dan staat zij graag voor uw team klaar.


Direct weten wat Flextensie of een kandidaat voor uw bedrijf kan betekenen?

Flextensie consulent Priscilla Minkman is u graag van dienst. Zij is te bereiken via 06 25 75 15 05 of onderstaand formulier: