Flextensie: Een sociale oplossing voor uw personele bezetting

Soms heeft u tijdelijk extra personeel nodig. Flextensie biedt ondernemers met een sociaal hart een mooie oplossing. Flextensie maakt het voor ondernemers eenvoudig én financieel aantrekkelijk om bijstandsgerechtigden op flexibele basis in te zetten. U krijgt werk dat anders zou blijven liggen gedaan tegen een aantrekkelijk tarief. Tegelijkertijd biedt u mensen die al langere tijd werkloos zijn nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. Dat is prettig voor u, en het opent perspectief voor de kandidaten. Flextensie neemt u bovendien veel administratieve lasten uit handen. Meer over Flextensie leest u hier.

Maak kennis met onze enthousiaste kandidaten

We stellen graag een aantal kandidaten aan u voor. Het zijn harde werkers en zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan bij uw bedrijf.


1. Administratief medewerker met lef

Deze flexibele dame heeft bij diverse bedrijven ervaring opgedaan in het voeren van een administratie. Momenteel werkt zij met veel plezier als assistent commercieel medewerker binnendienst op een werkervaringsplaats. Zij is nu klaar voor een nieuwe uitdaging.


2. Schoonmaakster met veelzijdige ervaring

Kantoren, scholen, openbare gelegenheden en particuliere objecten, deze dame heeft er ruime ervaring mee. Zij volgt naast het werk een opleiding Dienstverlener breed niveau 2. Zij zou het erg fijn vinden als ze een baan vindt in de schoonmaak voor meer dan 24 uur per week.


3. Bezorger met hart voor uw klanten

Deze jongeman heeft in het verleden al ervaring opgedaan met het bezorgen van producten, daarnaast heeft hij ook als taxichauffeur gewerkt. Hij is op zijn best als hij op de weg is. Hij vindt het heerlijk om mensen te verblijden met de artikelen waar zij op zitten te wachten. Zitten uw klanten ook te wachten op hun artikelen? Neem dan contact met ons op.


Direct weten wat Flextensie of een kandidaat voor uw bedrijf kan betekenen?

Flextensie consulent Priscilla Minkman is u graag van dienst. Zij is te bereiken via 06 25 75 15 05 of onderstaand formulier: