Flextensie: Een sociale oplossing voor uw personele bezetting

Soms heeft u tijdelijk extra personeel nodig. Flextensie biedt ondernemers met een sociaal hart een mooie oplossing. Flextensie maakt het voor ondernemers eenvoudig én financieel aantrekkelijk om bijstandsgerechtigden op flexibele basis in te zetten. U krijgt werk dat anders zou blijven liggen gedaan tegen een aantrekkelijk tarief. Tegelijkertijd biedt u mensen die al langere tijd werkloos zijn nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. Dat is prettig voor u, en het opent perspectief voor de kandidaten. Flextensie neemt u bovendien veel administratieve lasten uit handen. Meer over Flextensie leest u hier.

Maak kennis met onze enthousiaste kandidaten

We stellen graag een aantal kandidaten aan u voor. Het zijn harde werkers en zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan bij uw bedrijf.


Kandidaat 1, Auto/Bandenmonteur helpt uw klanten op weg

Dit is een echte techneut met een voorliefde voor voertuigen. Deze praktijkman houdt wel van een uitdaging. Hij heeft twee maanden een autobedrijf met onderbezetting geholpen. Nu is hij klaar voor een werkgever die hem voor langere tijd op weg helpt. Bij uw bedrijf misschien?


Kandidaat 2, Jongerenbegeleidster met pit

Betrouwbaar, geduldig en doorzettingsvermogen, dat zijn de woorden die bij deze dame passen. Ze heeft recente werkervaring opgedaan binnen een kleinschalige zorginstelling . Ze is creatief, enthousiast, zorgzaam en consequent. Passen deze kernwoorden bij uw organisatie, dan is dit het moment om haar uit te nodigen voor een kennismaking!


Kandidaat 3, Commercieel medewerker binnendienst en duizendpoot

Deze administratieve dame is integer, enthousiast en beleefd. Haar recente werkgever was uitermate tevreden over haar inzet. Zij noemen haar “een aanvulling voor het team”. Is uw bedrijf op zoek naar een flexibele administratieve duizendpoot? Dan is zij de kandidaat voor uw bedrijf!


Direct weten wat Flextensie of een kandidaat voor uw bedrijf kan betekenen?

Flextensie consulent Priscilla Minkman is u graag van dienst. Zij is te bereiken via 06 25 75 15 05 of onderstaand formulier: