U wilt als uitkeringsgerechtigde graag aan het werk. Soms mist u echter net de werkervaring of het netwerk dat nodig is om er op de arbeidsmarkt tussen te komen. Tijdelijk of flexibel werk kan u dan helpen om (recente) ervaring op te doen en te bouwen aan een netwerk. Met Flextensie biedt de gemeente u de mogelijkheid om op flexibel en tijdelijk werk aan de slag te gaan. Het gaat daarbij om tijdelijke opdrachten bij opdrachtgevers in uw regio, die passen bij wat u wilt en wat u kunt. Natuurlijk staat daar ook een financiële vergoeding tegenover: als u werkt, gaat u er op vooruit.

Hoe werkt Flextensie?

Tijdens de periode waarin u werkt loopt uw uitkering gewoon door. U ontvangt bovenop deze uitkering een netto vergoeding per gewerkt uur. Werken via Flextensie kan na online inschrijving via www.flextensie.nl. Hier kunt u uw gegevens invoeren en uw CV toevoegen. De gemeente gaat dan voor u op zoek naar een opdracht dat past bij uw ervaring en/of belangstelling.

Wat biedt Flextensie?

• Werkervaring op tijdelijk werk

• Een kans om te laten zien wat je kunt bij de opdrachtgever

• Een extra netto vergoeding per gewerkt uur bovenop de uitkering

• Kans op uitstroom uit de uitkering

Meer weten?

Heeft u vragen of wilt u meer weten? Kijk op www.flextensie.nl of neem contact op met Flextensie consulent Karin Fekken. Zij is bereikbaar via 06-50 05 78 96 of via onderstaand formulier:

 

Privacyverklaring