Handleiding Werkmap 2020

Voor het vinden van werk biedt Werkplein Fivelingo u dienstverlening via internet aan. U kunt hiermee starten door in te loggen op uw Werkm@p via www.werk.nl. In uw Werkm@p zijn uw gegevens en privacy beschermd.

Stap 1
De Werkm@p opent nadat u inlogt met uw DigiD. Heeft u geen DigiD? Vraag deze dan aan op www.digid.nl. Na uw aanvraag ontvangt u binnen vijf werkdagen een brief. In deze brief wordt uitgelegd hoe u uw DigiD actief maakt. Daarna kunt u met uw DigiD inloggen op de Werkm@p.

Stap 2
Ga op internet naar www.werk.nl en klik op ‘Inloggen met DigiD’ (Werkm@p). Vul op de website van DigiD uw gebruikersnaam in en klik op de knop Verder. Gebruik geen enter. Vul in het volgende scherm uw DigiD in en klik op de knop inloggen. Gebruik geen enter.

Wat vindt u in de Werkm@p?
In de Werkm@p staan de volgende onderdelen: Mijn CV, Mijn berichten, Mijn agenda, Mijn taken, Mijn documenten en Mijn Netwerk etc. Klik op een onderwerp om direct naar het gekozen onderwerp te gaan.

Onder ‘Mijn CV’ vindt u de gegevens die u bij uw inschrijving hebt ingevuld. Het bijhouden van uw profiel is belangrijk. Uw profiel is de basis van uw CV in uw Werkm@p.

Onder ‘Mijn vacatures’  staan passende vacatures bij uw cv. U kunt ook zelf zoeken naar passende vacatures. Met de kansverkenner kunt u uw kans op een baan inschatten.

Via ‘Mijn Taken’ kunt u belangrijke afspraken met de werkcoach terugvinden en uw acties vastleggen.

Via ‘Mijn berichten’ kunt u berichten sturen aan de werkcoach. Ook ziet u hier de berichten die u heeft ontvangen van de werkcoach.

In ‘Mijn Agenda ‘kunt u afspraken bijhouden. Uw werkcoach kan ook een afspraak in uw agenda zetten.

In ‘Mijn Documenten’ kunt u documenten bewaren in de Werkm@p. U kunt documenten ook delen met de werkcoach.

Via ‘Mijn Netwerk’ kunt u telefoongegevens en e-mailadressen van uw contactpersonen bewaren.

Contact
Hebt u opmerkingen of problemen met de Werkm@p? Kijk dan eerst bij ‘Veelgestelde vragen’ op www.werk.nl . Ook kunt u bellen met 0800-8001 (maandag  t/m vrijdag van 08.00 uur tot 17.00 uur) of een e-mail versturen via Veelgestelde vragen op www.werk.nl.

Voor vragen met betrekking tot DigiD kunt u terecht bij de DigiD helpdesk via telefoonnummer 0800-0230435