Mijn Werkplein

Mededeling aan bezoekers van Mijn Werkplein

Van een aantal bezoekers van Mijn Werkplein hebben we meldingen ontvangen dat ze niet kunnen inloggen of gegevens inzien. Oorzaak is een storing die optreedt bij een beperkt aantal bezoekers. Aan een oplossing wordt hard gewerkt. Heeft u problemen met het inloggen of opvragen van informatie. Laat het weten aan uw klantmanager. Excuses voor het ongemak

Mijn Werkplein is het digitale platform voor klanten van Werkplein Fivelingo. Mijn Werkplein is veilig en eenvoudig. En helpt u bij het regelen van uw zaken met Werkplein Fivelingo. U kunt uw gegevens inzien, wijzigen en aanvragen doen. Alles wordt voor u automatisch en veilig bewaard. Inloggen doet u met DigiD.

Geleidelijke introductie

Mijn Werkplein is nieuw voor u en voor ons. Het aantal zaken dat u kunt regelen is daarom nog beperkt in 2018. Op die manier kunnen we wennen aan deze digitale manier van werken en communiceren. Nieuwe diensten zijn in ontwikkeling, zoals het aanvragen van Bijzondere bijstand en het opgeven van inkomen.

Dit kunt u doen op Mijn Werkplein

U kunt gebruik maken van de volgende diensten:

  • uw gegevens bekijken
  • uw jaaropgave bekijken
  • uw uitkeringsspecificaties bekijken
  • uw vakantie doorgeven

Heeft u geen computer? Of u kunt er niet mee omgaan?

Op Werkplein Fivelingo in Delfzijl kunt u gratis gebruik maken van een computer. Mogelijk kunt u gebruik maken van de computer­regeling. Daarmee kunt u een computer aanschaffen en een cursus volgen. De handleiding hieronder legt stap voor stap uit hoe Mijn Werkplein werkt. Deze kunt u downloaden en printen. Komt u er niet uit? Neem dan contact op met uw klantmanager.

Handleiding Mijn Werkplein (pdf)

Instructie Mijn Werkplein Januari 2018

Inloggen met uw DigiD

Om in te loggen op Mijn Werk­plein heeft u uw DigiD nodig. Zorg ervoor dat u die gegevens bij de hand hebt. Heeft u geen DigiD? Dan kunt u die aanvragen op: https://digid.nl/aanvragen

Let op: het aanvragen van DigiD kan enkele dagen duren!

Toegang tot Mijn Werkplein

U kunt met uw DigiD inloggen op: https://www.e-inwoner.nl/bm/login?municipality=delfzijl
Of u klikt op onderstaande button.

Mijn Werkplein

 

Privacyverklaring