U heeft een uitkering en interesse in werken in de bouw? Eind september start een nieuw Voorschakeltraject Bouw waarin u kennismaakt met verschillende specialismen in de bouw. Meld u nu aan voor de voorlichtingsbijeenkomst op woensdag 20 september om 09.30 uur in Groningen.

Dit traject biedt u een brede kennismaking met verschillende specialismen in de bouw. Bijvoorbeeld : timmeren, metselen en de afbouw. Aan het einde van het traject ontvangt u een certificaat en helpen wij (o.a. door middel van een speeddate met werkgevers) bij het vinden van een passende vervolgopleiding of passend werk.

Het traject bestaat uit acht lesdagen (theorie en praktijk) op het Alfa-college en drie dagdelen communicatietraining van Centrum Veilig Wonen.

Heeft u een bijstandsuitkering of in de laatste 3 maanden WW?

Voorwaarden zijn dat u een bijstandsuitkering hebt of dat u in de laatste 3 maanden van  uw WW periode zit Ook beschikt u over een technische achtergrond , u bent gezond en sterk, spreekt de Nederlandse taal goed  en hebt interesse om in de bouw (o.a. aardbevingsherstel) aan de slag te gaan.

Voorlichting woensdag 20 september in Groningen

Voorlichting over het traject  vindt plaats op woensdag 20 september  om 09.30 uur op het Werkplein Harm Buiterplein in Groningen. Aansluitend vinden intake gesprekken plaats.

Meld u nu aan bij Werkplein Fivelingo

U kunt zich aanmelden  voor dinsdag 19 september  2017 via uw eigen coach of vul onderstaand formulier in: