Opleidingsmarkt met werkgarantie van Werkplein Fivelingo, 16 november

Helaas, aanmelden is niet meer mogelijk. Alle plaatsen zijn vol. U kunt wel een bericht sturen met een vraag of opmerking. Bedankt voor uw belangstelling.

Tijdens de opleidingsmarkt van Werkplein Fivelingo maakt u in een uur tijd kennis met diverse opleidingen met werkgarantie! U kunt meteen uw keuze maken uit opleidingen voor richtingen in de bouw, techniek, dienstverlenende klantservice, werken in de buitenruimte (zoals groenbeheer), schoonmaak en transport. Voor u het weet, volgt u een opleiding en heeft u werk dat bij u past. Meedoen? Vul dan onderstaand formulier in. Het aantal plaatsen is beperkt, dus doe het nu. We wensen u alvast veel plezier en succes met uw keuze voor een kansrijke toekomst.

Opleidingsmarkt met werkgarantie Werkplein Fivelingo

De opleidingsmarkt is uitsluitend bedoeld voor kandidaten van Werkplein Fivelingo. De 0pleidingsmarkt vindt plaats bij Werkplein Fivelingo, Fivelpoort 1, 9902 SR Appingedam. Het duurt een uur en begint om 09.00 en 10.00 uur. Het is belangrijk dat u de verplichte informatie invult. Daarmee kunnen wij uw aanmelding bevestigen.

Aanmeldingsformulier opleidingsmarkt VOL

Privacyverklaring