U zoekt een partij die u werk uit handen neemt? De mensen van ons werkbedrijf staan voor u klaar. We bieden een breed pakket aan facilitaire en industriele diensten. Uw opdracht wordt uitgevoerd door betrokken medewerkers, waarvan het overgrote deel met afstand tot de arbeidsmarkt of een arbeidshandicap. Elke opdracht is voor hen een mogelijkheid zich te ontwikkelen als mens en als vakman. Onze afdelingen voldoen aan hoge kwaliteitseisen, zodat u zeker weet dat uw opdracht in goede handen is. Daarnaast kunnen we u van dienst zijn met detachering en begeleid werken.

Meteen contact? Bel 0596 – 85 68 56, vul het contactformulier in.
U kunt ook contact opnemen met ons werkgeversteam.

Goed om te weten


Facilitaire dienstverlening

Schoonmaak

Werkplein Fivelingo werkt met enthousiaste mensen aan een schone en prettige werk- en leefomgeving. We kunnen complete schoonmaakprogramma’s opstellen, op maat gesneden en volgens de wensen van onze klanten.

Wasserij

De wasservice van Werkplein Fivelingo is gespecialiseerd in het verzorgen van persoonsgebonden wasgoed en linnengoed. We doen ons werk voor mensen die niet meer in staat zijn zelf hun was te doen, zoals bewoners van bejaarden-, verzorgingstehuizen en individuele WMO-cliënten.

Groenvoorziening / hoveniers

Werkplein Fivelingo Groenvoorziening is een groeiende tak van Fivelingo. De medewerkers van dit bedrijfsonderdeel verrichten uiteenlopend ‘groene’ projecten variërend van onderhoud en aanleg van plantsoenen, sportvelden, begraafplaatsen en tuinen tot compleet groenmanagement van bedrijventerreinen en wijken.

 


Industriele dienstverlening

Verpakken

Werkplein Fivelingo, afdeling Verpakken verzorgt verpak-, ompak- en inpakwerk voor een breed scala opdrachtgevers. Het werk varieert van orderpicking voor assorti-verpakkingen tot bestickeren van diverse producten. Onze medewerkers zetten alles op alles om uw opdracht tot in de puntjes te verzorgen. 

Atelier werkzaamheden

In het atelier wordt het eigen merk bedrijfskleding gemaakt, Jobber Workwear. De patronen worden uitgesneden door een supermoderne snijmachine, die bediend wordt vanaf een computer. Hiervoor zijn enkele mensen speciaal opgeleid. Jobber Workwear vindt zijn weg door heel Nederland via dealers en via de website van Jobber Workwear. De kracht van het Atelier ligt in het produceren op maat, ook eventueel van kleine series.

Elektronica werkzaamheden

Werkplein Fivelingo Elektronica verricht uiteenlopende elektronica- werkzaamheden voor opdrachtgevers. Het werk varieert van het handmatig en machinaal solderen van componenten op printplaten tot assemblage en testen van eindproducten volgens klantspecificaties. De grote kracht van de afdeling is nauwkeurigheid en flexibiliteit.

Stoffeer werkzaamheden

Werkplein Fivelingo Montage & Stoffering verricht uiteenlopende stofferingwerkzaamheden in opdracht, zoals (her)stoffering van ziekenhuismeubilair, projectmeubilair en bedrijfsmeubilair. Een van onze specialisaties is de (her-)stoffering van nieuw en beschadigd busmeubilair.

Assemblage en montage

Werkplein Fivelingo assemblage en montage kan het gehele traject voor u verzorgen, van inkoop tot aflevering bij uw magazijn. In nauw overleg met u kopen wij rechtstreeks in bij alle fabrikanten van uw voorkeur. U hebt geen omkijken meer naar het inkoopproces en het voorraadbeheer. Wij verrichten uiteenlopende opdrachten, veelal een combinatie van elektronica en mechanische componenten.