De arbeidsmarkt in Groningen. Groei of scheefgroei? Hoe staat de arbeidsmarkt van uw sector (groen, metaal, procesindustrie, installatietechiek, horeca, zorg, bouw, logistiek) ervoor? Hoe komt uw bedrijf komend jaar aan goede medewerkers? Voor snel antwoord op deze belangrijke vragen nodigt Werkplein Fivelingo werkgevers in de Eemsdelta uit voor het Werkontbijt op donderdag 27 juli aanstaande…

Hoe futureproof is uw bedrijf als het gaat om het vinden en aannemen van nieuwe medewerkers? Nu de economische groei stevig doorzet, gaat het in sommige sectoren wringen op de arbeidsmarkt. Latente arbeidskrapte wordt ook in onze regio voelbaar. Tegelijkertijd is er hier sprake van een groot onbenut arbeidspotentieel. Hoe zorgen we voor nieuw evenwicht, waarin bedrijven over gekwalificeerde medewerkers beschikken en meer mensen hun weg naar de arbeidsmarkt weten te vinden? De oplossing begint met kennis en inzicht.

Daarom nodigt Werkplein Fivelingo u uit voor het Werkontbijt op donderdag 27 juli a.s.. Onder het genot van een smakelijk ontbijt maakt u kennis met de kansen en risico’s van de huidige ontwikkeling van de arbeidsmarkt. Arbeidsmarktadviseur Michel Dammer laat u zien hoe de landelijke ontwikkeling doorwerkt in de sectoren in onze regio en welke stappen we moeten zetten om vraag en aanbod beter op elkaar af te stemmen. Vanzelfsprekend is er volop gelegenheid voor contact met uw tafelgenoten en vragen aan onze medewerkers.

Rondleiding na afloop
Na afloop van de ochtendsessie nodigen we u uit voor een rondleiding door ons gebouw. U krijgt de gelegenheid een kijkje te nemen op op onze productieafdelingen. Daar worden voor opdrachtgevers uit het hele land onder andere voedingsmiddelen verpakt, kleding geproduceerd en elektronische apparaten geassembleerd.

U bent van harte welkom. Laat u ons via onderstaand formulier (voor 21 juli) weten dat u komt?

Werkgeversteam Werkplein Fivelingo

 

Werkontbijt Arbeidsmarkt in Groningen

Datum en tijd

Donderdag 27 juli 2017

  • Inloop vanaf 07.45 uur
  • Werkontbijt 08.00-09.00 uur met presentatie door Michel Dammer
  • Rondleiding 09.00-10.00 uur (optioneel)

Locatie

Werkplein Fivelingo
Fivelpoort 1
Appingedam

Informatie

Heeft u vragen? Neem contact op met ons werkgeversteam.

Reactieformulier