Is jouw bedrijf klaar voor de regionale arbeidsmarkt in 2020? En wat betekent de Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) voor je bedrijf en het in dienst nemen van medewerkers? En hoe gaat dat dan met uitzendbureau’s en payrolling? Werkplein Fivelingo nodigt je uit voor een goed gesprek over deze onderwerpen tijdens het Werkontbijt, woensdag 24 april a.s. van 08.00-09.30 uur. Ontbijt jij met ons mee?

Onder het genot van een smakelijk ontbijt gaat gastheer Michel Dammer (accountmanager Werkgeversteam Werkplein Fivelingo en projectleider Kansrijkberoep.nl) de dialoog met je aan over de huidige en toekomstige ontwikkeling van de regionale arbeidsmarkt. Aansluitend staat een vooruitblik op de effecten van de nieuwe Wet arbeidsmarkt in balans (WAB) op de agenda. Vanzelfsprekend is er volop gelegenheid voor contact met je tafelgenoten en vragen aan onze medewerkers. Na afloop kun je nog een rondleiding krijgen…

Wil je weten wat er bij een SW-bedrijf zoal gebeurd?
We nodigen je van harte uit voor een rondleiding over onze productieafdelingen. Daar werken honderden gemotiveerde mensen aan opdrachten uit het hele land. Er worden onder andere voedingsmiddelen verpakt, busstoelen bekleed en elektronische apparaten geassembleerd.

Ontbijt je met ons mee? Laat het ons even weten…
Je bent van harte welkom. Laat je ons via onderstaand formulier (voor 17 april) weten dat je komt?

Werkgeversteam Werkplein Fivelingo/Werk in Zicht


Werkontbijt Arbeidsmarkt

Datum en tijd

Woensdag 24 april 2019

  • Inloop vanaf 07.45 uur
  • Werkontbijt 08.00 tot 09.30 uur met presentatie door Michel Dammer
  • Rondleiding 09.30-10.30 uur (na afloop, optioneel)

Locatie

Werkplein Fivelingo
Fivelpoort 1
Appingedam

Informatie

Heb je vragen? Neem contact op met ons werkgeversteam.


Reactieformulier

Jammer, je kunt je niet meer aanmelden.