Heb je een uitkering van Werkplein Fivelingo? En heb je geen diploma’s? Dan is dit jouw kans. Samen met Noorderpoort biedt Werkplein Fivelingo jou de mogelijkheid om een opleiding te volgen.

Een beroep leren, waarmee je straks een baan vindt

In 12 maanden leer je voor assistent horeca-voeding of assistent dienstverlener. In die periode loop je ook stage bij een werkgever, zodat je werkervaring opdoet. Gaat alles goed, dan krijg je je diploma en heb je grote kans dat je een baan vindt.

Werkplein Fivelingo helpt je vooruit

Tijdens je opleiding betaalt Werkplein Fivelingo je uitkering door. Na het behalen van je diploma helpen wij je met het vinden van een baan.

Hieronder lees je in het kort wat de beroepen inhouden.

Beroep 1: Assistent horeca, voeding of voedingsindustrie

Werk je graag met voeding en ben je niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Dan is de opleiding assistent horeca, voeding of voedingsindustrie echt iets voor jou. Na je opleiding kun je bijvoorbeeld aan het werk in de catering, een café of bakkerij.

Beroep 2: Assistent dienstverlener en zorg

Is dienstverlening en zorg jou op het lijf geschreven? Doe dan de opleiding Assistent Dienstverlener en Zorg. Hiermee kun je onder meer aan de slag in de zorg, uiterlijke verzorging of facilitaire dienstverlening.

Wil je meer weten over deze beroepen en de opleiding, klik dan op deze links:

https://www.noorderpoort.nl/bedrijven-opleiden/entree/assistent-dienstverlener-en-zorg-25251

https://www.noorderpoort.nl/bedrijven-opleiden/entree/assistent-horeca-voeding-of-voedingsindustrie-25252

Heb je belangstelling, kom naar de voorlichting op 17 mei

Op 17 mei vindt een voorlichtings-bijeenkomst plaats op Werplein Fivelingo, Fivelpoort 1 in Appingedam. Meld je meteen aan via onderstaand contactformulier. Of neem snel contact op met je werkcoach.

Contactformulier

 

Privacyverklaring