Flextensie: Een sociale oplossing voor uw personele bezetting

Soms heeft u tijdelijk extra personeel nodig. Flextensie biedt ondernemers met een sociaal hart een mooie oplossing. Flextensie maakt het voor ondernemers eenvoudig én financieel aantrekkelijk om bijstandsgerechtigden op flexibele basis in te zetten. U krijgt werk dat anders zou blijven liggen gedaan tegen een aantrekkelijk tarief. Tegelijkertijd biedt u mensen die al langere tijd werkloos zijn nieuwe kansen op de arbeidsmarkt. Dat is prettig voor u, en het opent perspectief voor de kandidaten. Flextensie neemt u bovendien veel administratieve lasten uit handen. Meer over Flextensie leest u hier.

Maak kennis met onze enthousiaste kandidaten

We stellen graag een aantal kandidaten aan u voor. Het zijn harde werkers en zeer gemotiveerd om aan de slag te gaan bij uw bedrijf.


1. Ervaren schoonmaakster maakt graag extra uren

In de thuiszorg is ze helemaal op haar plek. Ze heeft al een paar vaste adressen waar ze werkt, maar ze kan nog wat extra uren werken in de avond. Dit mag ook voor kantoorschoonmaak zijn.


2. Enthousiaste dame die graag de handen uit de mouwen steekt

Ze pakt alles aan en altijd met veel plezier.  Zo heeft ze een aantal weken als conciërge gewerkt, wat van beide kanten goed bevallen is. Verder staat ze open voor vele soorten werk, waaronder in de logistiek of als bezorger/chauffeur. Heb jij misschien ideeën voor deze enthousiaste dame?


3. Heftruckchauffeur mét VCA certificaat zoekt magazijn

Onlangs heeft deze doorzetter zijn heftruckcertificaat behaald. Hij zou erg graag ervaring op doen in de logistiek. Een enthousiaste, gemotiveerde iraanse man die het leuk vindt om actief bezig te zijn en zich verantwoordelijk voelt om goede resultaten neer te zetten. Mensen omschrijven hem als aardig, respectvol, eerlijk en betrouwbaar.  Heb jij een plek voor hem?


Direct weten wat Flextensie of een kandidaat voor uw bedrijf kan betekenen?

Flextensie consulent Karin Fekken is u graag van dienst. Zij is te bereiken via 06 50 05 78 96 of onderstaand formulier: