Elf partijen uit het bedrijfsleven, onderwijs en de overheid hebben de handen ineen geslagen om sociaal ondernemerschap in de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum (DAL-gemeenten) te stimuleren. Doel is onder meer het creëren van werkgelegenheid en het aanwakkeren van een ‘nieuwe’, duurzame dynamiek in de economie. De start van het stimuleringsprogramma vond op 4 oktober 2017 in Farmsum plaats.

Inschrijving geopend!

De samenwerkende partijen zijn Stichting Perspectief Groningen 2025, Werkplein Fivelingo, Rabobank Noord Groningen, de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum, provincie Groningen, ROC Noorderpoort, Rijksuniversiteit Groningen, Hanze Hogeschool en KplusV. De initiatiefnemers roepen sociaal ondernemers op ideeën aan te dragen die een positieve maatschappelijke impact hebben. Van twaalf kansrijke inzendingen ontwikkelt Move2Social samen met de sociaal ondernemer een plan dat uiteindelijk moet leiden tot een sociale onderneming. Inzendingen kunnen tot 30 november 2017 online ingediend worden (via het inschrijfformulier) op de website van Move2social Noord Groningen. Hier vindt u ook de voorwaarden voor deelname.

Meer informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Dan kunt u via het formulier contact opnemen met Astrid Kokmeijer, projectcoördinatie Move2Social Noord Groningen. Of u kijkt op de website van Move2social Noord Groningen.

Contactformulier Astrid Kokmeijer, projectcoördinatie Move2Social Noord Groningen